We zijn momenteel open.Opening Hours today: 09:00 - 12:00, 13:00 - 18:00, 19:00 - 21:00

Galaxy Watch en Gear S3 Special Edition

De Special Edition combineert de uitstraling van een luxe horloge met de geavanceerde functies van de Samsung smartwatches. Deze unieke ontwerpen zijn uitgerust met een speciaal ontworpen stainless steel horlogeband. De Samsung smartwatches zijn niet alleen zeer stijlvol, maar ook gebruiksvriendelijk. Om door apps, berichten en tekst te bladeren hoef je alleen maar de roterende ring te draaien.

Samsung Wearables
juwelier-wijffels-beeldmerk-transp

Galaxy Watch Special Edition

De Special Edition combineert de uitstraling van een luxe horloge met de geavanceerde functies van een smartwatch. Zo kun je zonder smartphone naar muziek luisteren met Spotify Premium. Je kunt ook je stijl nog meer personaliseren door simpelweg de wijzerplaat te veranderen. Kies uit 15 vooraf geïnstalleerde ontwerpen, of kijk in de Gear App Store voor nog meer opties.

Samsung Galaxy Watch Limited Editions

Lange batterijduur

Werkt dagen achtereen zonder opladen, dankzij de lange batterijduur: 3-4 dagen (42 mm)
of 5-7 dagen (46 mm).

Meet al je activiteiten

Meet je hartslag en al je activiteiten, bijvoorbeeld stappen, traplopen en hardlopen (snelheid en afstand). Met automatische trainingsdetectie en GPS.

Stof- en spatwaterdicht

De Galaxy Watch is stof- en spatwaterdicht (IP68) en bestand tegen water tot 5 ATM.

Gear S3 frontier Special Edition

Hou je van hardlopen, golfen of fietsen? De Gear S3 heeft een ingebouwde GPS-functie waarmee je zelfs zonder telefoon altijd je weg kunt vinden.

De Special Edition combineert de uitstraling van een luxe horloge met de geavanceerde functies van een smartwatch. Dit model is uitgerust met een speciaal ontworpen zwarte stainless steel horlogeband. Je kunt je look nog meer personaliseren door simpelweg de wijzerplaat te veranderen. Kies uit 15 vooraf geïnstalleerde ontwerpen, of kijk in de Gear App Store voor nog meer opties.

Wil jij jouw favoriet al reserveren, neem contact met ons op of kom langs in onze winkel !