Official Retailer van TNG Swiss Watches

TNG Switch Watches is een Nederlands merk dat sinds 1998 unieke en hoogwaardige horlogecollecties op de markt brengt. De volledige en vernieuwde TNG Swiss Watches collectie omvat ‘Classic’ en ‘Sport’ modellen in zowel een mechanische als een quartz uitvoering. Allemaal ontworpen in Nederland en gemaakt door eigen horlogemakers in Zwitserland.

Juwelier Wijffels is een echte aanwinst als Official TNG Swiss Watches Retailer. Wijffels in Terneuzen  is een prachtig bedrijf met ruim zeventig jaar vakkennis en ervaring in sieraden en horloges”, zegt Frans Dingerdis, oprichter van TNG. “Een zeer gerespecteerd adres, waar wij onze klanten met plezier en vertrouwen hun Dutch designed, Swiss made TNG horloge laten kiezen en onderhouden.”

Bruno Söhnle

Perfectie is de kunst van het weglaten, het reduceren van essentiële zaken zonder het verlies aan detail. In alle modellen wordt een helder ontwerp gekenmerkt door precisie en functionaliteit. De quartz uurwerken komen uitsluitend uit Zwitserland en de meeste van de onderdelen zijn vervaardigd in Duitsland. Alle horloges zijn voorzien van een saffierglas. Bruno Söhnle staat met zijn naam borg voor de hoogste kwaliteit volgens de traditie dat een horloge een sieraad moet zijn.

De collectie bestaat uit quartz horloges, in een prijsklasse van €175,- tot €675,- en mechanische collectie in een prijsklasse van €740,- tot €890,-.