AV0075-70E- Citizen Limited Edition 

Dit Citizen herenhorloge loopt op de innovatieve Eco-Drive techniek waar het Japanse merk Citizen groot mee is geworden. Deze techniek maakt gebruik van kunstmatig- en zonlicht om het horloge aan te drijven. Hierdoor zijn er geen batterijen meer nodig, waardoor jaarlijks een enorme hoeveelheid chemisch afval vermeden wordt. Ook voor de drager is de Eco-Drive een uitkomst: geen stilstaand horloge meer. Het horloge heeft bovendien een gangreserve van maarliefst 720 dagen!

Dit limited edition horloge van Citizen is speciaal ontworpen voor het 100-jarig jubileum van het merk. Wereldwijd zijn er maar 3000 stuks van dit horloge. Door de kenmerkende pushers aan de bovenkant heeft dit horloge de bijnaam “Bull Head” te danken. Dit maakt onder andere het horloge tot een echte blikvanger!

Het horloge zit boordevol functies zoals datumaanduiding, dagelijks alarm, stopwatch tot 12 uur en eco drive technologie. De AV0075-70E heeft een stoere uitstraling, door de grijs-zwarte roestvrijstalen kast en de zwarte wijzerplaat. In de kast bevindt zich een solar powered kwaliteitsuurwerk en het horloge is afgewerkt met saffierglas. Bovendien is het horloge waterdicht tot een druk van 20 bar. Dit houdt in dat het horloge voldoet aan de internationale duiknormen en dus geschikt is voor alle watersportactiviteiten. Dankzij de bijzondere techniek en topkwaliteit is dit een horloge dat opvalt!

Video afspelen

Model Omschrijving
Caliber: E210
Caliber Type: Analog Chronograph
Caliber functies: 240 dagen power reserve, Datum, Eco-Drive, Gangreserve indicator, Indicator voor batterijontlading, Stopwatch: max.12h, 1/5 sec., Tages-Alarm
Gangreserve: 240 dagen
Kast- en bandmateriaal: Edelstalen
Kastkleur: grijs
Band kenmerken: vouw, Massieve band
Glas: Ontspiegeld saffierglas
Waterdichtheid: 20 bar waterdicht

Prijs: € 695,- [ Nog één exemplaar beschikbaar! ]

juwelier-wijffels-beeldmerk-transp